Hvordan drives vanlig katode LED-skjerm, hva er fordelene og trendene?

p10 led skjerm
Etter år med utvikling har den tradisjonelle vanlige anode LED-skjermen dannet en stabil industriell kjede, noe som har ført til popularisering av LED-skjerm.Den har imidlertid også ulemper, overdreven skjermtemperatur og for høyt strømforbruk.Etter utseendet til vanlig katode LED-skjermkraftteknologi, har den tiltrukket seg stor oppmerksomhet i LED-skjermmarkedet.Denne strømforsyningsmetoden kan oppnå en maksimal energisparing på 75%, så hva er strømforsyningsteknologien til den vanlige katode LED-skjermen?Hva er fordelene med denne teknologien?

Hva er fordelene med strømforsyningsteknologien til vanlig katode LED-skjerm

 

 

 

1. Hva er en vanlig katode LED-skjerm?

 

"Felles katode" refererer til den vanlige katodestrømforsyningsmetoden.Faktisk er dette en energisparende teknologi for LED-skjermer.Refererer til bruk av en felles katode for å drive en LED-skjerm.B (rød, grønn, blå) skiller strømforsyningen og fordeler strømmen og spenningen til R, G, B lampeperlene nøyaktig, fordi R, G, B (rød, grønn, blå) lampeperler trenger den beste funksjonen spenning, og strømmen er forskjellig, Derfor vil strømmen først passere gjennom lampeperlen, og deretter nå den negative polen til IC, redusere foroverspenningsfallet og redusere ledningens indre motstand.

 

2. Hva er forskjellen mellom vanlig katode og vanlig anode LED-skjermer?

 

①.Ulike strømforsyningsmetoder:

 

Den vanlig brukte katodestrømforsyningsmetoden er at strømmen først går gjennom lampeperlen og deretter når den negative polen til den integrerte kretsen, slik at foroverspenningsfallet blir mindre og på-motstanden blir mindre.

 

Den vanlige anoden er strømmen som strømmer fra PCB-kortet til lampeperlene, og jevnt leverer strøm til R, G, B (rød, grønn, blå), slik at spenningsfallet forover i kretsen blir større.

 

②.Strømforsyningsspenningen er forskjellig:

 

Felles katode, forsyningsstrøm og spenning for henholdsvis R, G, B (rød, grønn, blå).Røde, grønne og blå lysdioder har forskjellige spenningskrav.Spenningen til de røde lampeperlene er omtrent 2,8V, og spenningen til de blå og grønne lampeperlene er omtrent 3,8V, denne strømforsyningen kan oppnå presis strømforsyning og strømforsyning.På grunn av de mindre tapene er varmen som genereres av LED-displayet under drift mye lavere.

 

Den vanlige katoden må gi R, G, B (rød, grønn, blå) en enhetlig strømforsyning høyere enn 3,8V (som 5V).På dette tidspunktet er spenningen oppnådd av rød, grønn og blå ensartet 5V, mens rød, grønn. Den optimale arbeidsspenningen som kreves av de tre blå lampeperlene er mye lavere enn 5V.I henhold til effektformelen P=UI, under konstante strømforhold, jo høyere spenning, jo større kraft, det vil si, jo større strømforbruk, mens LED-skjermen fungerer Mer varme genereres i prosessen.

P10 led display

3. Hvorfor er varmen til vanlig katode LED-skjerm lavere?

Den spesielle felles katodestrømforsyningsmodusen til den kalde skjermen gjør at LED-skjermprosessen genererer mindre varme og lavere temperaturøkning.Under normale omstendigheter, under hvitbalanse og videoavspilling, er temperaturen på den kalde skjermen omtrent 20 °C lavere enn den tradisjonelle utendørs LED-skjermen av samme modell.Under de samme spesifikasjonene og den samme lysstyrken er skjermtemperaturen til vanlig katode LED-skjerm mer enn 20 grader lavere enn for vanlige anode LED-skjermprodukter, og strømforbruket er 50% lavere enn for vanlige anode LED-skjermprodukter.

Den høye temperaturen på LED-skjermen og det overdrevne strømforbruket har alltid vært nøkkelfaktorene som påvirker levetiden til LED-skjermen."Felles katode LED-skjerm" kan løse disse to problemene.

4. Hva er fordelene med vanlige katode LED-skjermer?

Strømforsyningen sparer virkelig energi:

Vanlige katodeprodukter tar i bruk presis strømkontrollteknologi, i henhold til de forskjellige optoelektroniske egenskapene til de tre primærfargene LED rød, grønn og blå, kombinert med intelligent IC-skjermkontrollsystem og uavhengig dedikert modus, er de forskjellige spenningene til LED og drivkrets nøyaktig allokert, slik at strømforbruket til produktet er relativt høyt.Lignende produkter på markedet sparer ca. 40%!

②.Ekte energisparing gir ekte farge:

Den ofte brukte katode LED-drivmetoden kan nøyaktig kontrollere spenningen, samtidig som den reduserer strømforbruket og varmegenereringen, bølgelengden til LED-en vil ikke drive under kontinuerlig drift, og den sanne fargen kan vises stabilt!

③.Virkelig energisparing gir lang levetid:

Energiforbruket reduseres, temperaturøkningen til systemet reduseres kraftig, sannsynligheten for LED-skader reduseres effektivt, stabiliteten og påliteligheten til hele skjermsystemet forbedres, og systemets levetid forlenges kraftig.

5. Hva er trendene innen vanlige negative teknologier?

Relatert til vanlige katode LED-skjermteknologier som LED, strømforsyninger og driver-ICer, er den ikke like moden som Ram LED-industrikjeden.I tillegg er den nåværende vanlige katode-IC-serien ufullstendig, og det totale salgsvolumet er ikke stort.Ram opptar fortsatt 80 % av markedet.

Hovedårsaken til den langsomme utviklingen av vanlig katodeteknologi for tiden er de høye produksjonskostnadene.På grunnlag av det opprinnelige forsyningskjedesamarbeidet krever den felles katoden tilpasset samarbeid i alle ender av industrikjeden som chips, emballasje og PCB, og kostnadene er høye.
MPLED MG led display

I denne epoken med ekstremt høy etterspørsel etter energisparing, har fremveksten av den vanlige negative gjennomsiktige LED-skjermen blitt støttepunktet for denne industriens jakt.Det er imidlertid fortsatt en lang vei å gå for å oppnå helhetlig promotering og anvendelse i større forstand, og det kreves en felles innsats fra hele bransjen.Vanlig katode LED-skjerm innebærer bruk av elektrisk energi og driftskostnader, som er utviklingstrenden for energisparing.Derfor er energisparing og forbruksreduksjon knyttet til interessene til LED-skjermoperatører og bruken av nasjonal energi.

Ut fra dagens situasjon vil den vanlige katode LED energisparende skjermen ikke øke kostnadene for mye sammenlignet med den tradisjonelle skjermen, og den vil også spare kostnader ved fremtidig bruk, noe som er godt mottatt av markedet.

 


Innleggstid: Aug-06-2022